Promotie & voorwaarden

Studio Taart gebruikt de gemaakte foto’s voor diverse onderdelen. Vooraf gaande een fotoshoot mag je aangeven of je hier bezwaar tegen hebt. Indien je geen bezwaar maakt gebruikt Studio Taart de foto’s voor deze website, de facebookpagina van Studio Taart, advertenties, flyers en divers promotie materiaal. Tevens kunnen foto’s gebruikt worden voor www.meetje-pettiskirts.nl als je gebruik maakt van de kleding van Studio Taart. Wil je liever niet dat de foto’s voor bepaalde onderdelen word gebruikt dan mag ook dit worden aangegeven.

De producten die Studio Taart ontwerpt word voorzien van logo / naam. De digitale uitnodigingen worden voorzien van klein logo, indien je deze laat drukken zal er op de achterkant een klein logo worden meegedrukt. Studio Taart heeft geen winst op deze producten waardoor het kenmerken met logo een vereiste is. Indien je hiertegen bezwaar hebt dan kan dat kenbaar worden gemaakt en zal er een meerprijs worden berekend.

De foto’s die Studio Taart plaatst in het online album, waar je als klant je gewenste foto’s uit kunt kiezen, zijn voorzien van watermerk: Studio Taart | Do not copy | Do not save. Gelieve dit ook niet te doen.

Studio Taart stelt het ontzettend op prijs dat voor social media foto’s worden gebruikt voorzien van het Studio Taart logo. Deze worden standaard meegezonden samen met de foto’s op hoge resolutie. Een Tag plaatsen op Facebook word ook zeer op prijs gesteld.

Taarten
Studio Taart behoudt het recht om door ziekte/ongevallen een taart te annuleren. Dit komt gelukkig maar zelden voor. Een ontwerp gemaakt door Studio Taart kan afwijken.
Bestellingen die moeten worden bezorgd dienen vooraf betaald te worden.

Vragen naar aanleiding van bovenstaand kunnen worden gedaan per email: info@studiotaart.nl