Newborn

Verwachten jullie binnenkortn een baby en zijn jullie opzoek naar mooie foto’s? Dan ben je bij Studio Taart bij het goede adres!

Ik fotografeer jullie baby tussen de 4e en 10e dag na de geboorte. In deze periode is jullie baby nog het meest slaperig en wil het nog graag in de foetus houding liggen.

Props en materialen

Ik beschik over een leuk assortiment aan heerlijk zachte materialen en diverse props om de foto’s nog leuker te maken. Mijn stijl is licht en rustig. Ik fotografeer het liefst met daglicht.

Vooraf de fotoshoot zal ik de wensen van jullie doornemen, wat vinden jullie mooi en hoe kan ik jullie daarmee helpen. Samen met broertjes en zusjes op de foto is ook mogelijk.

Afspraak maken

Wil je een newborn shoot bij mij boeken? Neem dan contact op na de 20 weken echo. We hebben dan ruim de tijd om jullie wensen te bespreken. Je uitgerekende datum komt dan in mijn agenda en zodra de baby is geboren maken we een afspraak voor de shoot bij jullie thuis. Ben je al wat verder in je zwangerschap en wil je graag dat ik foto’s kom maken? Ook dat kan, stuur me een mailtje en dan bespreken we wat ik kan doen.
email: info@studiotaart.nl